• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Praktisk info

Der skal bestilles tider og fornyes medicin fra 09-12. Derefter er telefonen kun åben til kl. 14.00 for akutte patienter .

Ved tidsbestilling har vi 12 min pr. konsultation. Derfor er udgangspunktet, at nå det der er realistisk muligt indenfor den tidsramme.

Når der skal fornyes medicin, er det vigtigt, at man inden kontakt til os, har undersøgt om man allerede har flere recepter liggende på serveren/apoteket.

 

Klinikken kan kontaktes som følger, på alle hverdage:

08.00-09.00  – Telefonkonsultation med Læger

09.00-12.00 –  Receptfornyelser samt tidsbestilling hos sekretæren

12.00-14.00 – Kun for akutte henvendelser. Efter kl. 14.00, kan man blive henvist videre til en anden læge i byen – her også kun til akutte problemstillinger, der ikke kan vente til dagen efter.

 

Klinikken er lokaliseret i Randers Centrum i nyere lokaler i  Sundhedscenter Vestertorv beliggende på adressen Vestertorv 2, 1. sal, 8900 Randers.

I vores Sundhedscenter er der i øvrigt et apotek og tandlæger.

 

KLINIKKEN BESTÅR AF:

LÆGER:
Kristin Kristiansdottir, speciallæge i Almen medicin.

SYGEPLEJERSKE:

Marianne Smalbro

LÆGESKRETÆRER:

Mette Sønderskov

Britta Madsen

 

PARKERING:

1 times gratis parkering.
(husk P-skive)

Klinikken er handicapvenlig med bla. handicap-parkering og elevator.